Social

O moldoveancă de 29 de ani ce lucra îngrijitoare în Italia salvată de poliție după ce a fost răpită și violată timp de 2 săptămâni

Pinterest LinkedIn Tumblr

O tânără de 29 de ani, originară din Republica Moldova ce lucra ca îngrijitoare în Italia a fost salvată săptămâna trecută de poliția locală din mâinile unui cetățean macedonean care a sechestrat-o într-un apartament și timp de două săptămâni a impus-o să bea alcool și să se drogheze pentru a o viola.

Drama a fost relatată în presa locală, conform acesteia, cetățeanul macedonean de 54 de ani a sechestrat femeia de 29 de ani într-un apartament din periferia de Est a localității Pisa, în zona Cisanello din apropierea unui spital, scrie Rotalianul.com.

Acolo, tânăra moldoveancă a fost redusă în sclavie de către cetățeanul macedonean, fiind obligată să bea alcool și să se drogheze, ca mai apoi să fie violată de acesta. Tânăra a reușit, se pare, să trimită un mesaj pe WhatsApp unui amic italian, trimițându-i acestuia și fotografii în care îi arăta fața cu o vânătaie la ochiul stâng și îi cerea să o ajute.

Un prieten al tinerei, cu cetățenie italiană a venit la Poliție cu informații despre tânăra dispărută, iar aceștia au dat start căutărilo imediat, care au durat o zi din cauza că nu se cunoștea o adresă concretă a aflării moldovencei.

Din fericire, cu ajutorul imaginilor din apartament trimise de femeie și cu ajutorul tehnologie de localizare a telefonului pe care o au la dispoziție autoritățile, polițiștii au reușit să găsească apartamentul în care aceasta era ținută sub sechestru și în care se afla și cetățeanul macedonean, dar și un alt cetățean străin, originar din Maroc.

Tânăra moldoveancă le-a povestit polițiștilor cu lacrimi în ochi că cetățeanul macedonean a sechestrat-o și a bătut-o timp de 2 săptămâni în acel apartament al groazei. Bărbatul macedonean a fost arestat cu acuzația de viol, agravat de faptul că a obligat-o pe tânăra de 29 de ani să consume substanțe stupefiante. Cetățeanul marocan, în schimb, a fost denunțat în stare de libertate pentru complicitate la sechestru de persoană, mai precizează sursa citată.

loading...

Comments are closed.