Alte știri

O moldoveancă s-a scăpat cu vorba despre cum s-a îmbogățit în 3 zile!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Imaginea unei brunete sexy, ieșind dintr-o mașină de lux, care arată atât de bine, încât nici un bărbat nu poate să rămână indiferent, face furori pe unele site-uri ce ne „învață” cum putem deveni milionari în termeni record.

Povestea tinerei începe foarte captivant, iar poza ei, însoțită de un titlu extrem de incitant, își face bine efectul, scrie sputnik.md.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„O moldoveancă s-a scăpat cu vorba cum s-a îmbogățit timp de trei zile! E șmecheră…”. Bineînțeles, un astfel de titlu îl face aproape pe oricine să acceseze. Curiozitatea, frumusețea izbitoare a unei femei tinere și foarte atrăgătoare, dar și avariția latentă sau proeminentă din firea bărbatului produc efectul urmărit de producătorii „știrii” respective.

cum sa devii bogat, moldova bani si afaceriDupă ce ai accesat, realizezi că, de fapt, te-ai pomenit pe un site ai căror gestionari încep să-ți povestească îndată o istorie ce te ademenește și îți fură toată atenția fără să-ți dai seama. Nici nu îți dai seama când începi să asculți o relatare despre un om simplu, care, fără a aplica „formule magice”, printr-o banală întrebuințare a unor „sfaturi simple, dar pline de înțelepciune și care garantează o maximă eficiență”, a devenit foarte bogat.

Persoana din imagine povestește patetic că este foarte ușor să devii bogat, iar viața ta se poate schimba cât ai clipi din ochi. Pentru asta trebuie să faci doar „exact ceea ce ți se va spune” pe site-ul respectiv.

Acest articol nu urmărește să susțină sau să deconspire ofertanții de formule magice de îmbogățire rapidă și cinstită, ci doar constată existența unor asemenea oferte.

Totuși, pentru a nu lăsa cititorul fără un punct de vedere alternativ, am discutat cu mai mulți experți în economie, care ne-au spus că orice afacere prosperă pornește de la o idee foarte valoroasă și de la munca asiduă, foarte bine organizată a celui care dezvoltă un business. E nevoie de multă creativitate, de cunoștințe, de înțelegerea contextului, de intuiție, de resurse și de noroc, susțin practic toți experții.

Unii dintre ei nu exclud faptul că și ofertele „magice” de pe unele site-uri ar putea să conducă la apariția unor afaceri prospere. Atâta doar că ele, în cel mai bun caz, ar putea să genereze unele cazuri singulare și nicidecum un fenomen de îmbogățire în masă.

loading...

Comments are closed.