Alte știri

O nouă amânare în dosarul privind presupusul atac raider asupra clădirilor ”Centrul de Modă” și ASITO

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prima ședință de rejudecare a dosarului „Casa Modei” și clădirea Asito care a fost programată pentru luni, 5 iulie, la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, nu a avut loc. Motivul amânării este faptul că „avocații lui Vladimir Russu au nevoie de timp ca să administreze probe și să le prezinte în instanță”. Următoarea ședință pe acest caz fiind programată pentru 19 iulie, informează ZdG.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Apărătorul lui Vladimir Russu a declarat că a înaintat în instanță o cerere prin care a solicitat amânarea examinării dosarului, pe motiv că „are nevoie de termen pentru a aduce probe și dovezi pe faptul că Rusu a fost audiat în cadrul urmăririi penale”.

„Am solicitat amânarea ședinței pentru că avem nevoie de termen ca să administrăm niște probe suficiente ca să prezentăm instanței și participanților la proces și care va duce la justa soluționare a prezentei cauze. (…) Este vorba despre confirmarea statului în cadrul urmăririi penale a dlui Rusu, el a fost audiat în calitate de martor în cadrul urmăririi penale și vrem să aducem acest circumstanțe la cunoștința instanței. Instanța a făcut întrerupere până la 19 iulie, unde va fi din nou examinată cu toți participanții la proces. Este alt complet judecată”, a declarat Anatolie Pitel, avocatul lui Vladimir Russu.

Avocatul lui Veaceslav Platon a menționat că în ședința programată pentru luni, 5 iulie, de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, s-au prezentat doar avocații și procurorii.

Citește și: Prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, în dialog cu Misiunea de observatori ODIHR/OSCE

loading...

Comments are closed.