Social

O plimbare liniștită pe alee s-a transformat într-un moment de îngrijorare pentru o bunică care și-a pierdut nepoțica prin mulțime

Pinterest LinkedIn Tumblr

O plimbare liniștită pe alee s-a transformat într-un moment de îngrijorare pentru o bunică care și-a pierdut nepoțica prin mulțime, informează Carabinierii.

Cazul a avut loc în după amiaza zilei de ieri pe bd. Mircea cel Bătrân al capitalei. Fiind implicați la menținerea ordinii publice, o patrulă de carabinieri a Direcției Regionale Centru a IGC, a observat o minoră care plângea.

Din discuțiile cu aceasta, copila le-a mărturisit oamenilor legii că s-a rătăcit și nu își poate găsi bunica cu care se afla la plimbare.

În scurt timp, în urma măsurilor întreprinse de către militari, femeia a fost identificată, iar fetița de 5 ani a fost transmisă bunicii.

Inspectoratul General de Carabinieri recomandă, în cazul când observați persoane aflate în dificultate, pentru prevenirea unei tragedii, adresați-vă la cea mai apropiată patrulă de Carabinieri sau apelați la numărul 112.

loading...

Comments are closed.