O profesoară din Marea Britanie, condamnată la pușcărie, că a făcut sex cu doi elevi minori

Rebecca Joynes din Marea Britanie, în vârstă de 30 de ani, le-a spus juraților că și-a distrus „slujba de vis” și a negat că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor, dar a fost găsită vinovată de șase capete de acuzare de implicare în activități sexuale cu un copil. Și-a sedus victimele de la vârsta de 15 ani și a avut un copil cu unul dintre adolescenți, a declarat Manchester Crown Court, scrie Adevărul.ro

Jurații au auzit că Joynes a venit în liceu în 2018, ca parte a schemei de recrutare Teach First, după ce a studiat pentru o diplomă în știința sportului și exercițiilor fizice. Ambii băieți i-au trimis mesaje de flirt pe Snapchat și le-au ascuns de părinții lor.

Ea l-a dus pe primul, denumit băiatul A, la cumpărături și i-a cumpărat o curea Gucci de 350 de lire sterline, înainte de a se întoarce la apartamentul ei din Salford Quays, unde au întreținut relații sexuale de două ori, a declarat instanța.

Joynes era deja eliberată pe cauțiune de poliție și suspendată de la locul de muncă, când a început să facă sex cu cel de-al doilea adolescent, băiatul B, cu care a rămas însărcinată. Ea a declarat juriului că și-a distrus „slujba de vis” cu „greșeli” stupide, întâlnindu-se cu cei doi adolescenți și petrecându-i în apartamentul ei, dar a negat că ar fi făcut sex cu un minor.

Joynes a fost găsită vinovată de șase capete de acuzare de implicare în activități sexuale cu un copil, dintre care două în timp ce era o persoană aflată într-o poziție de încredere.

În urma condamnării sale, Jane Wilson, procuror principal al Crown Prosecution Service, a descris-o pe Joynes drept un „prădător sexual”.

Instanța a auzit că elevii îi spuneau lui Joynes „Bunda (argou pentru fund) Becky” și că aceasta a declarat juriului că a fost „flatată” de atenția adolescenților școlari în urma unei despărțiri dificile. Băiatul A a mințit că merge la casa prietenului său pentru a se juca pe calculator după terminarea orelor de vineri, când de fapt a mers la Joynes. După ce au făcut sex, ea i-a spus: „Ar fi bine să nu afle nimeni”.

Băiatul B a declarat că activitatea sexuală cu Joynes a început când avea 15 ani, cu săruturi și sex complet când avea 16 ani – și era încă elev. Ulterior, el le-a spus ofițerilor că a văzut relația ca pe o „prietenie cu beneficii”, dar Joynes a devenit geloasă și autoritară. Cu o zi înainte de a fi arestată pentru a doua oară, Joynes l-a invitat în apartamentul ei pentru o „întâlnire nocturnă” care a implicat o carte Ann Summers cu activități sexuale, petale de trandafir și „surprize”, a precizat instanța.

La sfârșit, era vorba de o carte de creștere pentru copii, pe care scria „Cel mai bun tată”. „Mi-am zis: „Ce naiba!””, a declarat băiatul B poliției. În timpul procesului, Joynes a apărut în instanță cu o bonetă roz de bebeluș băgată vizibil în pantaloni, aparținând copilului pe care l-a avut cu băiatul B.

Joynes a plâns în timp ce le spunea juraților că bebelușul i-a fost luat la câteva ore după naștere și că acum are doar un acces limitat, de trei ori pe săptămână.

Dar procurorul Joe Allman le-a spus juraților în discursul său final: „Aceasta a fost o încercare destul de goală de a vă câștiga simpatia”.

Total
0
Shares
Total
0
Share