Alte știri

O profesoară s-a dovedit fi proxeneta unui bordel: Aceasta a recrutat o elevă săracă pentru a face bani

Pinterest LinkedIn Tumblr

În ultimii ani, învăţământul constănţean românesc a fost zguduit de mai multe scandaluri sexuale, în care cadrele didactice au fost implicate în acte de prostituţie.

În 2011, Andreea Bododel, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, a pozat sexy la catedră, fiind ajutată să realizeze „pictorialul”, în incinta Liceului Decebal din Constanţa, de către un profesor de sport.
 
Tânăra era o prezenţă obişnuită a concursurilor de frumuseţe de la malul mării, ea devenind cunoscută în cluburile dn Constanţa, unde lucra ca animatoare. La concursul Miss Hostess 2010, Andreea a concurat şi a obţinut locul doi. Din juriu a făcut parte şi Liviu Vârciu, care se pare că a pus încă de atunci ochii pe brunetă.
 
În 2012, o învăţătoare suplinitoare a intrat în atenţia oamenilor legii după ce a a dat o fată de 13 ani pe mâinile traficanţilor. Aurelia Grosu lucra ca suplinitoare la Şcoala cu clasele I-VIII din Sinoe. Anchetatorii au stabilit că tânăra învăţătoare a convins o minoră din localitate, în vârstă de 13 ani, să meargă cu ea la Constanţa, unde avea să câştige bani.
 
Din investigaţii a reieşit că membrii grupului infracţional au recrutat, în special din localităţi rurale din judeţul Constanţa, prin promisiuni de oferire a unor locuri de muncă ca şi cameriste, recepţionere sau baby-sitter, mai multe tinere, printre care şi minore.
Continuare pe Adevarul.ro
loading...

Comments are closed.