Social

O rază de speranță pentru patru copii din Chișinău care cresc doar cu tatăl lor. Igor Dodon a lansat o campanie de colectare de fonduri pentru procurarea unei locuințe

Pinterest LinkedIn Tumblr

De Ziua internațională a copilului, președintele Igor Dodon a invitat la Președinție Familia Ciornenco din Chișinău, în care patru copii cresc fără mamă. Marina Ciornenco, de doar 39 de ani, a plecat la ceruri la începutul anului 2019 din cauza unei boli incurabile, transmite Telegraph.md

Rămas singur, Vladimir Ciornenco munceşte zilnic, ca să le poată asigura un viitor copiilor săi: Constantin de 11 ani, Mihaela – 10 ani și gemenii Ilinca și Matei care recent au împlinit 4 anișori. Din cauza faptului că familia nu are o casă proprie, Mihaela locuiește la buneii din partea tatălui, iar tatăl și ceilalți copii – la buneii din partea mamei. Cea mai mare dorință a familiei este să dispună de o locuință proprie unde ar locui împreună.

Și pentru că astăzi este ziua copiilor, Igor Dodon a lasant o campanie de colectare de fonduri în scopul cumpărării unei case pentru această familie.

„Cu prilejul acestei zile semnificative pentru copii, am decis să aduc un strop de bucurie și o rază de speranță familiei Ciornenco. Astfel, i-am anunțat că lansez o campanie de colectare de fonduri pentru procurarea unei locuințe. De asemenea, le-am dăruit copiilor cărți și jucării. Le-am transmis sincere felicitări cu prilejul Zilei internaționale a copilului, dorindu-le sănătate și multe zîmbete,” a scris președintele într-o postare pe pagina sa de facebook.

Igor Dodon a îndemnat toți oamenii care doresc să facă o faptă bună și să contribuie cu un suport financiar pentru familia respectivă, să facă donații la următorul cont bancar:

Beneficiar: Vladimir Ciornenco;
BC „Moldondcombank” S.A.; sucursala MICB, S. ”Kiev”;
Codul băncii: MOLDMD2X336;
Codul fiscal: 2002002123709;
IBAN (MDL) MD92ML000002259A36237201.

loading...

Comments are closed.