O româncă de 25 de ani a fost arestată în Italia, după ce a ținut în teroare luni de zile o familie

O româncă de 25 de ani a fost arestată în Italia, provincia Torino, pentru șantaj, amenințare și vătămare corporală, după ce a ținut în teroare luni de zile o familie din Beinasco.

Ancheta în cazul complicat, care a culminat cu arestarea româncei și a partenerului ei italian, de 35 de ani, a început în urmă cu un an, după ce o femeie a reclamat la poliție că i se cer 50.000 de euro pentru ca fiul ei să nu fie omorât, relatează Torino Today, citat de Digi24.

Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că a fost atacat de un cuplu în casă. Pentru că cei doi – românca și partenerul ei – nu au obținut prada pe care și-o doreau, au contactat-o pe mama victimei de la care au încercat să obțină 50.000 de euro, amenintând-o că îi omoară fiul.

Șantajul, amenințările și, în final, actele de violență s-au desfășurat timp de trei luni și până la urmă, speriată, femeia s-a dus la poliție.

În urma investigațiilor, au fost identificați cei doi autori, ambii cu antecedente penale pentru infracțiuni din sfera prostituției și traficului de droguri. Cei doi au fost arestați preventiv.

Citește și: Autorităţile ruse au dejucat mai multe atacuri teroriste planificate de organizaţia Stat Islamic în regiunea Moscovei

Total
0
Shares
Total
0
Share