Social

O tânără a căzut de la etajul 3 al unui centru comercial, în timp ce își făcea un selfie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Din păcate, goana pentru cel mai reușit sau inedit selfie, care să aducă cât mai multe aprecieri, face victime. O tânără și-a dorit o poză originală dar a căzut în gol într-un mall din Moscova, transmie ea.md.

Pe 30 octombrie la ora 20:30, în capitala Rusiei s-a întâmplat o adevărată tragedie. În unul dintre cele mai mari centre comerciale o tânără a căzut în gol, în timp ce își făcea un selfie. Aceasta se afla în zona food court și, la un moment dat, a urcat pe balustradă pentru a se fotografia, nereușind să-și țină echilibrul aceasta a căzut de la etajul trei. Din păcate, din cauza căzăturii a mai avut de suferit o femeie, peste care a și căzut fata. Ambele tinere erau inconștiente atunci când a venit ambulanța. Presa din Rusia scrie că nu se știe în ce stare se află cele două femei.
 
Acum trei ani, o tânără de 18 ani din Moldova care își făcea studiile la Iași, a decedat în urma unei electrocutări, urcând pe o garnitură de tren pentru a-și face un selfie.
 
Aveți mare grijă atunci când încercați să impresionați pe cineva. O fotografie nu valorează mai mult decât viața voastră.
loading...

Comments are closed.