Alte știri

O tânără a luat seara pilula contraceptivă, iar dimineața a născut un copil. „A fost un accident fericit”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Emmalouise Leggate, o scoțiancă de 19 ani, din Glasgow, a avut un șoc anul trecut, în dimineața zilei de 17 iulie, când s-a trezit cu un copil în pântece. Adormise după ce luase pilula contraceptivă, cu burta complet plată, neștiind că este însărcinată.

Mai mult, nu a avea stări de greață sau de vomă și nici pofte, așa cum au cele mai multe femei gravide. Doar luase în greutate, dar și-a propus să scăpe de kilogramele în plus prin diverse exerciții.

Atunci, în acea dimineață șocantă pentru ea, când a simțit mișcările bebelușului, s-a dus imediat la spital, cu ajutorul bunicii sale, Louise Ford, în vârstă de 63 de ani, pentru că mama sa (Jackie Ford) nu a putut s-o ajute în acel moment.

Acolo, femeia a lăsat-o în parcare, până cheamă o moașă. Doar că Emmalouise „nu a mai avut răbdare”, nici măcar cinci minte, și a născut acolo… în parcare.

Astfel, a dat naștere unei fetițe, pe Ciara Louise, fiind al doilea copil al său. Din păcate, bunica sa, care a jucat un rol important în nașterea copilului, a murit în luna octombrie, iar în semn de respect și în memoria sa i-a dat micuței numele de mijloc… Louise.

„Bunica mea avea o legătură specială cu ea. În continuare spun că acest lucru sa întâmplat dintr-un motiv. Am născut afară, ca sa fiu cu ea”, a declarat Emmalouise, citată de Metro.co.uk. 

 

loading...

Comments are closed.