Externe

O tânără a postat pe internet că este în căutarea unui soț bogat, dar răspunsul unui bancher a lăsat-o mască!

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie a postat un mesaj pe un forum destinat celor în căutarea sufletului pereche un mesaj care în scurt timp a devenit subiect de discuții în toată lumea.

Voi scrie direct și sincer. Anul acesta voi împlini 25 de ani, sunt foarte frumoasă, stilată și am un gust rafinat. Vreau să mă mărit cu un bărbat cu un venit anual mai mare de 500 de mii de dolari. Puteți să mă considerați hapsână, materialistă, doar că în New-York veniturile în jurul unui milion sunt considerate medii.

Nu am cerințe foarte ridicate, este cineva aici cu venit anual mai mare de 500 de mii de dolari? Sunteți căsătorit? Dacă da, atunci spuneți-mi și mie cum aș putea găsi un astfel de soț.

Nici unul din foștii mei nu avea venit anual mai mare de 250 de mii de dolari. Dar dacă dorești să trăiești în New-York, 250 de mii nu este suficient. Permiteți-mi să vă adresez câteva întrebări.

1. Unde sunt de obicei cei mai bogați burlaci? Vă rog să indicați adresele concrede a barurilor, restaurantelor din New-York.

2. Care ar fi vârsta acestora?

3. De ce majoritatea oamenilor bogați au așa soții urâte? Nu doar odată am văzut femei cu o înfățișare mediocră, cu un caracter mediocru, dar care reușeau să se mărite cu un bărbat înstărit.

4. Cum decideți, cu cine merită să vă căsătoriți și cu cine nu?

Nu cred că aceasta spera că cel care-i va răspunde va fi chiar directorul executiv al „JPMorgan”, unul din cele mai importante holdinguri financiare transnaționale din lume.

 

Vă prezentăm răspunsul acestuia:

Stimată domnișoară!

Am citit anunțul dumneavoastră cu un interes sporit. Sunt sigur că astfel de întrebări apar la foarte multe femei. Permiteți-mi ca un investitor profesionist să vă analizez și explic situația.

Venitul meu annual depășește suma de 500 de mii de dolari, ceea ce înseamnă că mă încadrez în standardele dvs. Din acest motiv, sper că nimeni nu va pune la îndoială seriozitatea și sinceritatea cuvintelor mele.

Din punct de vedere al bussinesului, să mă căsătoresc cu dumneavoastră este o decizie proastă. Răspunsul e unul foarte simplu, permiteți-mi să vă explic. Analizând superficial anunțul am înțeles că propuneți schimbul „frumusețe-bani”. Persoana A propune frumusețe, iar persoana B plătește în schimb bani. Totul este corect și deschis.

Doar că apare o problemă. Frumusețea dumneavoastră se va diminua în fiecare an, iar banii mei vor dispărea pentru o cauză absurdă. Mai mult de atât, venitul meu annual poate crește, iar despre frumusețea dumneavoastră nu putem spune același lucru.

Din punct de vedere economic, eu sunt ca o hârtie de valoare cu potential de creștere, iar dvs. sunteți o investiție care sigur nu va adduce profit, din contra doar pierderi. Peste 10 ani, prețul dvs cu siguranță va fi unul mult mai mic decât acum.

Dacă prețul scade, noi vindem produsul, pentru că nu există nici un motiv de a păstra un produs care adduce doar pierderi. Același lucru îl  pot spune și despre căsătoria despre care vorbiți. Cu timpul dvs. ca produs veți pierde din valoare, iar astfel de produse ajung să fie vândute.

Printre persoanele cu venit mai mare de 500 de mii de dolari, proști nu veți găsi. Aceștia ar putea accepta să se întâlnească cu dvs. Dar în nici un caz nu vor accepta un mariaj. V-aș sfătui să renunțați la această idee.

Și apropo, ați putea singură deveni o persoană cu venit mai mare de 500 de mii. Cel puțin este mai real decât să găsiți un prost bogat.

Sper că răspunsul meu v-a ajutat.

Secretarul General „JPMorgan”.

loading...

Comments are closed.