Externe

O tânără a renunțat la alcool și în 10 luni a slăbit 30 de kilograme! Cum a reușit acest lucru?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dionne Mein, o tânără din Marea Britanie a slăbit 30 de kilograme timp de 10 luni, renunțând la alcool și schimbându-și astfel stilul de viață, transmite LADBible.

În 2017, tânăra în vârstă de 22 de ani a decis să participe la un flashmob „Octombrie treaz”. Atunci avea 99 de kilograme și în mod regulat consuma băuturi alcoolice. În fiecare zi după lucru consuma 1 sau 2 pocale de vin, iar în week-end în jur de 5 litri de cidru.

Mein a reușit să nu bea timp de o lună și a observat că a slăbit 3 kilograme. Tânăra s-a mirat mult și s-a bucurat în același timp, dar imediat ce a reînceput același stil de viață, kilogramele au revenit la loc. În ianuarie 2018, Dionne s-a lăsat definitiv de alcool și s-a înscris la sală. Totodată, tânăra a refuzat și fast-food-ul.

Am refuzat să mai beau alcool, am început o dietă și am început să îmi gătesc mâncare singură. Nu număram câte calorii consum, doar îmi trăiam viața. Oamenii cred că trebuie să mănânce doar legume pentru a slăbi, dar eu aproape că nici nu le mâncam.” a explicat Dionne. La început îi era foarte greu să continue, dar cu timpul a ajuns să petreacă câte 6 ore pe săptămână la sala de forță doar pentru a-și atinge scopul.

Acum Dionne cântărește 69 de kilograme, aceasta a recunoscut că a reușit să slăbească pentru că avea încredere în forțele proprii. În timpul dietei, tânăra și-a întâlnit a doua jumătate. Acum aceasta spune că va consuma alcool doar cu ocazii speciale.

loading...

Comments are closed.