Social

O tânără de 18 ani a fost snopită în bătaie de iubitul său! Nu se știe dacă va supraviețui

Pinterest LinkedIn Tumblr

O tânără de 18 ani din județul Vrancea (România), a fost snopită în bătaie de iubitul său, în vârstă de 30 de ani, iar acum se zbate între viață și moarte pe un pat de spital, scrie presa de la București.

Tânăra de 18 ani a fost adusă luni inconștientă la spitalul din localitate. Un individ care a venit cu mașina personală a adus-o pe fată la spital și a lăsat-o în grija medicilor, după care a fugit. Dându-și seama că tânăra este bătută, medicii au alertat Poliția, dându-le oamenilor legii un minimum de date pentru a-l prinde pe cel care a adus-o pe copilă la spital.

Ulterior, în urma verificărilor polițiștilor, a fost identificat un bărbat în vârstă de 30 de ani ca fiind cel care a transportat-o pe tânără în stare gravă la spital.

Victima și agresorul ar fi iubiți de câteva săptămâni, fără a locui permanent împreună. Se pare că pe fondul unei crize de gelozie, bărbatul ar fi luat-o la bătaie pe tânără, lovind-o în mod repetat în zona feței și a capului, până când aceasta și-a pierdut cunoștința. Ulterior, agresorul a pus-o pe tânără în mașina proprie și a transportat-o la spital.

După ce a fost identificat de către oamenii legii, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului cu propunerea de arestare preventivă, individual fiind acuzat de tentativă la infracțiunea de omor.

loading...

Comments are closed.