Externe

O tânără de 20 de ani din India a câştigat concursul MISS WORLD 2017. Vezi pe ce loc s-a clasat reprezentanta Moldovei!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Modelul indian Manuschi Chhillar, în vârstă de 20 de ani, a fost declarată cea mai frumoasă femeie la concursul Miss World 2017. Ea a devenit astfel cea de-a şasea reprezentantă a ţării sale care câştigă competiţia, la 17 ani depărtare de ultima asemenea performanţă. Pe lângă trăsăturile sale, tânăra a impresionat prin răspunsurile pe care le-a dat.

Manuschi Chhillar a studiat la Şcoala St. Thomas din New Delhi şi la Colegiul Medical Bhagat Phool Singh Tânăra îşi doreşte să devină chirurg cardiac, aceasta făcând parte dintr-o familie de intelectuali Tatal ei, dr. Mitra Basu Chhillar, este om de ştiinţă la Organizatia de Cercetare şi Dezvoltare pentru Apărare, în timp ce mama ei, Dr. Neelam Chhillar, este profesor asociat şi conduce departamentul de neurochimie la Institutul de Comportament Uman şi Ştiinţe Aliate.

Pe lângă titlul de Miss World, Manuschi Chhillar a primit şi un cec în valoare de 100.000 de dolari.

Miss Anglia Stephanie Hill s-a clasat pe locul al doilea, urmată de Miss Mexic, Andrea Meza, pe locul trei.

Pentru prima data în istoria concursului, Miss Moldova, Ana Badaneu, a intrat oficial în Top 40 al concursului de frumusețe Miss World 2017. Tânăra de doar 19 ani a câștigat provocarea „Head to Head”.

 

loading...

Comments are closed.