O tânără din Anenii Noi a născut în ambulanță. Nașterea a decurs fără complicații

Un bebeluș de aproximativ 3 kilograme a venit pe lume în ambulanță. Minunea s-a produs în dimineața zilei de 29 noiembrie, într-o localitate din Anenii Noi.

Mama fătului, o tânără de 20 ani, a chemat ambulanța când a simțit toate semnele caracteristice pentru debutul travaliului.

Potrivit responsabililor, pentru deservirea solicitării a fost alocată echipa de asistență medicală urgentă din cadrul SAMU Anenii Noi, care a ajuns la locul solicitării în 10 minute.

„La domiciliu, membrii echipei AMU au constatat că parturienta în 38-39 săptămâni, era la a II-a sarcină și prezenta simptome de debut al nașterii. În timpul deplasării la spital, nașterea a survenit spontan, iar venirea pe lume a nou-născutului a fost asistată în ambulanță.

Datorită asistenței medicale calificate acordate la timp de membrii echipei SAMU Anenii Noi, nașterea a decurs fără complicații. Femeia a adus pe lume un băiețel sănătos cu scorul Apgar de 8 puncte și cu o greutate de aproximativ 3 kilograme”, spun medicii.

Ulterior, lăuza și copilul au fost transportați în stare satisfăcătoare la IMSP Institutul Mamei și Copilului din mun. Chișinău pentru îngrijiri medicale corespunzătoare în condiții de spital.

Total
0
Shares
Total
0
Share