Social

O tânără din capitală a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită de un taxi pe trecerea de pietoni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poliţia capitalei a fost informată aseară, în jurul orei 20:00, despre un incident produs pe bulevardul Cantemir, când un taximetrist a tamponat violent un pieton în timp ce acesta traversa strada regulamentar.

La faţa locului au intervenit angajaţii Serviciului urmărire penală accidente rutiere, care, în urma cercetărilor demarate, au constatat că victima este o locuitoare a capitalei în vârstă de 24 ani. După impact aceasta a fost transportată în stare gravă la spital, fiind internată în secţia de reanimare.

La volanul automobilului marca „Dacia”,  ce aparţine unei companii de taxi, se afla un bărbat de 43 ani. Acesta a recunoscut circumstanţele producerii accidentului, dar le-a comunicat oamenilor legii că nu ar fi observat tânăra pe trecerea de pietoni, din cauza condiţiilor climaterice, transmite Basarabia.md

El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport, care prevede o pedeapsă cu închisoare de la 3 ani până la 7 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.