Economic

O tânără din Chișinău și-a deschis o afacere cu tăiței: Ewig – gustul de acasă!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pastele comune din supermarket au început să piardă teren în fața celor bio. Motiv pentru care Ludmila Dumitrașcu, o tânără din Chișinău și-a deschis propria afacere cu tăiței făcuți exact după rețeta de acasă, cu ouă de găini de casă. Chiar dacă s-a confruntat cu multe greutăți, Ludmila se declară mulțumită, mai ales atunci când clienții îi mulțumesc pentru produsul natural pe care-l produce.

Ludmila ne-a declarat că în tăițeii „Ewig”, sunt folosite doar ingredientele certificate ecologic şi cumpărate de la producătorii agricoli locali. Tânăra antreprenoare ne-a declarat că tăițeii bio costă ceva mai mult decât cele făinoase, dar în schimb sunt sănătate curată.

În magazine, preţul unui pachet de tăiței bio de la „Ewig” de 250 de grame este de 32 de lei.

La moment, Ludmila spune că se pregătește de Expoziția Naționala „Fabricat în Moldova”, unde tăițeii „Ewig” vor putea fi găsiți în perioada 31 ianuarie – 04 februarie la pavilionul nr. 3 la de la MoldExpo.

Chiar dacă s-a lansat recent pe piață, Ludmila a reușit deja să se extindă în mai multe magazinei din Chișinău:
BONUS – str. Tiraspol, 5.
NIVALLI – str. Ginta Latina, 12/6.
TEMIX – str. Socoleni, 16/1.
QUALIKO – str. Traian, 13/2.
RÎȘCANU – str. Dumitru Rîșcanu, 11.
IUFICOM PRIM – str. Ceucari (statia terminus 25), vizavi de liceu.
VEGA – L str. Florilor, 10.
VEGA – L str. Alba Iulia, 7.
ADIALEX – str. Tudor Vladimirescu, 12/4
ODIDO – str. Vasile Badiu, 11
CARTIER – str. Cuza Voda, 1/4
BONAS – str. Andrei Doga, vizavi de Manej

made in moldova, fabricat in moldova, moldexpo, macaroane, macaroane cu lapte, macaroane cu branza, taitei bio moldova, produs ecologic, taitei de casa, reteta de taitei, cum se prepara taiteii de casa, EWIG, taitei cu ou

Paste făinoase şi produse de patiserie, taitei cu ou, cea mai gustoasa supa de pui, supa de pui cu taitei, retete practice, retete taitei, taitei pentru supa, taitei de casa rapizi, taitei de casa adi hadean, taitei de casa pret, taitei de casa fara ou, taitei casa cu punga, taitei de casa cu carne, taitei de casa lati, taitei de casa moldova, taitei md,

 

loading...

Comments are closed.