Externe

O tânără mamă din Rusia a murit electrocutată, după ce a scăpat telefonul în cadă. Fiul ei încă o așteaptă să revină acasă

Pinterest LinkedIn Tumblr

O tânără mamă din Rusia a fost găsită moartă în cadă de fiul ei, după ce a scăpat telefonul în cadă și a fost electrocutată.

Anastasia Scherbinina, în vârstă de 25 de ani, a murit pe loc. Fiul ei de numai patru ani a intrat în baie după ce a auzit un zgomot ciudat și și-a găsit mama lipsită de viață, cu o arsură severă pe piept, relatează presa rusă.

Incidentul a avut loc weekend-ul treuct, în localitatea Toguchin, din regiunea Novosibirsk. Tânăra a vrut să facă o baie și, din obișnuință, și-a luat și telefonul cu ea. Se pare că aștepta un apel important și a observat că nu mai avea baterie, așa că a luat cu ea și un prelungitor care să ajungă de la cadă până la priză. A pus telefonul și prelungitorul pe un raft, la îndemână, așteptând apelul.

Telefonul a sunat la un moment dat, în timp ce Anastasia era încă în baie. Din neatenție, tânăra l-a scăpat în apă, iar dispozitivul a tras după el și prelungitorul. Șocul electric a ucis-o pe loc.

Fiul fetei de 25 de ani a fugit în baie când a auzit un zgomot puternic, și a observat că s-a oprit lumina în toată casa. Copilul de patru ani și-a găsit mama fără semne de viață.

A încercat să o trezească și când a văzut că nu reușește și-a sunat bunica, care a trimis o ambulanță. Însă medicii nu au putut face nimic altceva decât să constate decesul.

„Băiatul crede că mama sa este tratată la spital. Încă așteaptă să se întoarcă acasă după ce se face bine”, a dezvăluit o rudă.

Anastasia își creștea singură fiul, fără să știe unde este tată său. Băiatul va locui acum cu bunica sa, singura sa rudă apropiată care mai este în viață.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a murit femeia.

Sursa: nsk.kp.ru

loading...

Comments are closed.