Alte știri

O vedetă TV din Rusia a fost găsită moartă, întinsă goală în pat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un psiholog și sexolog rus, populară vedetă TV, a fost găsită moartă într-un hotel din Moscova, întinsă goală în pat. Tânăra avea admiratori foarte bogați, care îi dăruiau mașini de lux și proprietăți. Cu toate acestea, era urmărită de recuperatori.

Anna Ambartsumyan avea 26 de ani și avea mai mulți admiratori foarte bogați, care i-au dăruit, printre altele, două Bentley, un Aston Martin, dar și diverse proprietăți, scrie Daily Star.

Tânăra era măritată cu un om de afaceri pe nume Ruslan.

Moartea sa bruscă a declanșat o investigație a poliției, care caută să identifice un bărbat care a vizitat-o în camera sa, din hotelul de 5 stele Peter 1.

Vedeta TV a fost găsită duminică de angajații hotelului întinsă goală într-un pat din camera sa, moartea acesteia intervenind cu circa 8 ore înainte, susține un post tv rusesc.

Alături de ea, pe pat se mai aflau o geantă Prada și o rochie neagră.

Pretindea că este și medium

Anna Ambartsumyan era de profesie doctor, practica psihologia și pretindea că este și medium.

Un avocat celebru a declarat că vedeta TV era amenințată de recuperatorii de credite, care o sunau și de câte 20 de ori pe zi.
”Mi-e frică. Sunt foarte agresivi”, i-ar fi spus ea avocatului, care a sfătuit-o să facă plâgere la poliție împotriva acestora.

Anna avea 370.000 de următori pe rețelele sociale și avea ca motto ”Voi ridica pe oricine din genunchi”.

Autopsia urmează să stabilească cauza decesului, iar polițiștii au ridicat din cameră pentru analize și pilule suspecte fără prescripție medicală.

loading...

Comments are closed.