Alte știri

O zi la Mănăstire Zabriceni – lucrare de zidire sufletească și grădina certificată ecologic (VIDEO)

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mănăstirea Zăbriceni – lucrare de zidire sufletească. Scăldată într-o mare de flori, umbrită de copaci seculari, răsfățată de cântecul minunat al păsărilor, aceasta mănăstire se prezintă ca un adevărat colțișor de rai, ce revarsă în jurul său o frumusețe sacră.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Un proiect AGRO TV Moldova

AGRO TV Moldova (www.agrotv.md) este prima televiziune specializată în promovarea agriculturii din Republica Moldova. Mediatizînd evenimentele și progresele înregistrare în această ramură, în timp scurt a reușit să câștige audiență pe întreg teritoriul țării, cu acoperire de ~ 90 la sută. A fost inclusă în grila celor mai importanți operatori de rețea atât în zona urbană, cât și în cea rurală. Totodată, este o prezență eficientă în social media și oferă zilnic informații corecte și de interes comun.

Extinderea postului AGRO TV atât geografic, cât și în spațiul de emisie al produsului autohton, se explică prin politica editorială, echidistanța pe care o are și programele axate pe teme ce vizează dezvoltarea la sate și promovarea bunelor practici în sectorul agroindustrial. Unul dintre scopurile importante ale postului este informarea corectă despre realitățile în domeniu, despre activitatea producătorilor, dar și a instituțiilor abilitate.

AGRO TV Moldova este un partener media profesionist al evenimentelor cu tematică agricolă.

Televiziunea produce un șir de emisiuni ce au un conținut informativ și analitic.

loading...

Comments are closed.