Social

Oameni ai străzii beau dezinfectantele din troleibuze

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dezinfectantele pentru mâini, plasate în transportul public din capitală, sunt și…băute. Mai mulți șoferi de troleibuze au vorbit, într-un reportaj TVR Moldova, că au văzut oameni ai străzii urcând în troleibuz și punând vreo câteva doze de dezinfectant pe bază de alcool în pahare.

„Intră în troleibuz, dar noi nu observă că ei intră cu păhărelele. Ei scot dezinfectantul şi noi obsrvăm că nu-l folosesc pentru mâini. Când te uiţi şi îl strigi pe microfon, dar el cu păhărelul de cafea, îl pune repede la gură şi până noi ieşim, el pe uşă fuge afară înapoi”, spune un şofer troleibuz, Alexandru Pavlenco.

„Din spusele şoferilor, întâlnim şi cazuri mai puţin obişnuite. Se epuizează lichidul din dozatoare, datorită faptului că boschetarii îl folosesc pe post de băutură. Şi acest lucru, indignează atât pasagerii, şoferii, dar şi conducerea RTEC”, susţine ofiţera de presă a Regiei de Transport Electric Chişinău, Felicia Rusu.

Dezinfectanţii conţin, pe lângă alcool şi alte substanţe extrem de toxice pentru organism. Dacă sunt înghiţite, ele pot provoca arsuri sau intoxicaţii extrem de grave, notează sursa.

Citește și: Prima Casă: 4235 locuințe au fost procurate până în prezent

loading...

Comments are closed.