Advertoriale

OASIS – au mai rămas doar 5 apartamente

Pinterest LinkedIn Tumblr

În nou ansamblu locativ – Oasis au mai rămas doar cinci apartamente la suprafețe mici. Vânzările în timp record i-au uimit chiar și pe dezvoltatori, care au anunțat clienții despre numărul mic de apartamente rămase disponibile.

Este vorba despre trei apartamente cu un dormitor și living + bucătărie localizate la diferite etaje ale complexului ceea ce vă asigură o panoramă deosebită.
Celelalte două apartamente au câte 2 dormitoare și living + Bucătărie la suprafețele de 65 și 67 de m2! Din ambele vi se va deschide cea mai frumoasa panorama spre centru!

Reușește să procuri apartament până în data de 14 februarie și câștigă o călătorie la Paris!

OASIS – ULTIMELE 5 APARTAMENTE, PRIMEȘTE PLANIFICĂRILE ACUM

Grăbeștete să achiziționezi unul dintre ultimile apartamente la suprafețe mici din cel mai frumos Ansamblu – Oasis!Aplică acum pe formularul de mai jos și primește cele 5 planificări! Info: 📞 078 777 849

Опубликовано Proimobil.md Среда, 12 февраля 2020 г.

Complexul Oasis este Combinația perfecta între locație, bunăstare și confort!

Noul proiect, unic pentru Chișinău combină toate avantajele unei vieți de calitate. Acesta este un complex rezidențial situat în inima sectorului Râșcani al capitalei. Aici aveți tot ce trebuie pentru plăcerea dumneavoastră de zi cu zi și confort: SPA, piscină, zona de fitness de Aquaterra, gradinița Star Kids, un restaurant cu o vedere incredibilă a orașului.

Cumparând un apartament la OASIS – nu procurati doar metri pătrați, ci un nou standard de viață, plin de stil și libertate.

Info: 📞 078 777 849

loading...

Comments are closed.