Alte știri

OCI „Moldova Concert” a lansat proiectul „Cu dor de voi” pentru a susține artiștii autohtoni pe perioada pandemiei

Pinterest LinkedIn Tumblr

OCI „Moldova Concert” sub egida Ministerului Educației, Culturii și Cercetării a lansat proiectul „Cu dor de voi”. Acțiunea are ca scop susținerea și promovarea artiștilor autohtoni în perioada pandemiei virusului COVID-19.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Proiectul „Cu dor de voi” adună în fiecare duminică pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac”, cei mai îndrăgiți artiști ai neamului, pentru a aduce muzica adevărată în casele spectatorilor.

Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Igor Șarov a menționat că acest proiect a apărut din dorința de a alina artiștilor și spectatorilor dorul de evenimentele de calitate și muzică adevărată. „Apreciez dedicația organizatorilor și a artiștilor noștri care și în aceste condiții dificile determinate de pandemia virusului COVID-19 reușesc să aducă  în sufletele spectatorilor un strop de culoare și bucurie prin aceste minunate concerte online”, a afirmat oficialul.

Duminică, 21 iunie, începând cu ora 20:00, vor evolua Formația Millenium, Natalia Munteanu, Anișoara Puică, Igor Cuciuc și alții.

Concertul poate fi urmărit pe pagina de Facebook OCI „Moldova Concert” și în direct la TV Moldova 1.

Citește și: Muzeele din Moldova își continuă activitatea online. Care dintre acestea propun tururi virtuale

loading...

Comments are closed.