Octavian Țîcu atacă din nou! Alianța cu socialiștii este una nocivă pentru viitorul pro-european al Republicii Moldova

Octavian Țîcu, Nicu Popescu, Nicolae Popescu, ministrul de externe, razboiul moldo-rus, conflictul transnistrian

Deputatul ales pe listele blocului ACUM, Octavian Țîcu a venit cu câteva precizări pe pagina sa de Facebook cu referire la reacțiile apărute după interviul pe care l-a oferit pentru Radio Europa Liberă. În cele 4 puncte, Țîcu a mai dat o palmă alianței blocului ACUM și PSRM, spunând că e nocivă această alianță pentru viitorul țării.

În privința criticilor sale pentru blocul ACUM, Țîcu scrie că acest blocu nu este o vacă sacro-sanctă, forța acestuia a constat tocmai în diversitatea reprezentanților și a opiniilor existente. Deputatul spune că nu este membru al nici unui din aceste două partide, iar critica sa s-a referit anume la derapajele pe care le-a observat după preluarea puterii, deputatul spune că va continua criticile din motiv că singurul său raționament este respectul față de alegători și angajamentele asumate.

Ce ține de PSRM, Țîcu spune că nu a semnat înțelegerea cu socialiștii, însă susține guvernarea blocului ACUM. În opinia sa, alianța cu socialiștii este nocivă pentru viitorul pro-european al Republicii Moldova și aceasta ar trebui ruptă.

Octavian Țîcu s-a referit și la Partidul Democrat, spunând că atât fostul președinte al formațiunii, Vlad Plahotniuc, cât și apropiații acestuia, ar trebui să ajungă pe banca acuzaților, dar într-un act de justiție corect.

Iar ce ține de Marina Tauber, Țîcu spune că locul ei, dar și a lui Ilan Șor este la pușcărie.

Total
0
Shares
Total
0
Share