Octavian Țîcu, Iurie Reniță și Alexandru Arsenie și-au declarat susținerea necondiționată pentru Platforma DA

Foștii deputați Octavian Țîcu, Iurie Reniță și Alexandru Arsenie și-au declarat susținerea necondiționată pentru Platforma DA la alegerile locale din 5 noiembrie.

„Noi nu doar susținem în aceste alegeri Platforma DA, ci creăm o o alianță și un parteneriat de durată, care va însemna participarea comună la alegerile prezidențiale și parlamentare din 2025. Trebuie să știți un lucru foarte important, eu, personal am fost alături de Platforma DA de la momentul în care au început protestele împotriva regimului Plahotniuc-Dodon-Șor. Cred că, Platforma DA este cel mai neîndreptățit partid din istoria politicii moldovenești, pentru că prin sacrificiul oamenilor și a celor care s-au implicat direct în momente foarte complicate pe care le-am trăit cu toții, pe umerii acestui partid s-au cățărat și se cațără în continuare actuala guvernare. De aceea vreau să dau o notă de încredere susținătorilor acestui partid și de a duce unioniștii pe care îi reprezentăm în susținerea acestui partid la alegerile locale din 5 noiembrie,” a declarat Octavian Țîcu.

„Am acceptat cu mare drag să particip la această întrunire, împreună cu aceste personalități cu caracter și demnitate, în calitate de președinte al Consiliului Național al Unirii, și, în același timp, de președinte al asociației obștești „Parlamentul Independenței” care întrunește deputați care au votat și semnat Declarația de Independență, susțin necondiționat Platforma DA la alegerile locale din 5 noiembrie,” a spus Alexandru Arsenie.

Total
0
Shares
Total
0
Share