Alte știri

OFICIAL // Cheltuielile pentru deplasarea Maiei Sandu la Kiev: pentru o singură noapte de cazare, delegația a plătit 15 mii de lei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președinția a publicat informația oficială ce ține de cheltuielile suportate pentru deplasarea Maiei Sandu și a echipei ei la Kiev, în perioada 11-12 ianuarie curent. Potrivit datelor oficiale, Președinția a cheltuit 28,9 mii de lei, dintre care o jumătate din sumă a fost dată pentru o singură noapte de cazare într-un hotel din capitala Ucrainei, fără a se da și denumirea acestuia.

Din cele comunicate oficial, delegația a cheltuit, în perioada 11-12 ianuarie curent, 28,9 mii lei, inclusiv diurnă 13,0 mii lei și cazare 15,9 mii lei.

”S-a stat o noapte la un hotel, s-a plătit conform unui nomenclator, am impresia pentru deplasări. O cameră a costat 85€ și au fost camere la 140€”, a declarat Sorina Ștefârță, purtătorul de cuvânt al Maiei Sandu.

Maia Sandu și alți doi apropiați au fost cazați la Kiev, separat, din contul părții ucrainene, a mai adăugat Ștefârță.

Menționăm că în informația publicată de președinție nu sunt incluse și cheltuielile de transport și cele suportate de SPPS.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

loading...

Comments are closed.