Politic

OFICIAL // Cine este noul deputat al PAS în Parlamentul Republicii Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

La propunerea Comisiei Electorale Centrale (CEC), Curtea Constituțională a validat mandatul deputatului Gavrouc Vitali de pe lista Partidului Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”. La ședința Curții a participat Angelica Caraman, președintele CEC, informează Telegraph.md

Gavrouc Vitali este artist de profesie, a studiat la Conservatorul de Stat P. Ceaikovski din Moscova, iar în prezent este Concertmaistru la Conservatorul de Stat P. Ceaikovski din Moscova.

Pentru anul 2020, noul deputat a declarat un venit de bază în mărime de 1 400 247 Ruble rusești, iar pentru contractele de scenă a primit 450 000 Ruble rusești, pentru practica pedagogică – 610 000 Ruble rusești, premii – 1 500 Euro.

Gavrouc mai deține și 8 conturi bancare, pe care ține 5047 USD și 191 300 Ruble rusești. La capitolul datorii, noul deputat declară două credite în valoare de 942 000 Ruble rusești. Alte bunuri nu a declarat.

Menționăm că mandatul de deputat a devenit vacant în legătură cu demisia deputatului Talmazan Igor din partea Partidului Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”.

76_ Gavrouc Vitali by Telegraph Moldova on Scribd

loading...

Comments are closed.