Oficial! Kaufland vine în Moldova și va investi 100 milioane de euro

 

Kaufland va investi în țara noastră aproximativ 100 milioane de euro, în următorii trei ani, iar pe viitor, încă 30-50 milioane de euro anual. Totodată, vor crea cel puțin 1.000 de locuri de muncă în următorii cinci ani. De asta a anunțat azi Guvernul Republicii Moldova.

“Am avut azi o discuție cu reprezentanții companiei, care ne-au vorbit despre stadiul în care se află proiectul lor în Moldova. I-am asigurat de toată deschiderea și susținerea noastră, a Guvernului. Continuăm să sprijinim investitorii și luăm toate măsurile pentru siguranța și confortul lor”, a spus premierul Pavel Filip.

Reprezentanții Kaufland au salutat măsurile întreprinse de Guvern pentru îmbunătățirea mediului de afaceri. Totodată, ei au apreciat activitatea platformei Consiliului Economic pe lângă prim-ministru, care ajută oamenii de afaceri să depășească provocările la nivel procedural și legislativ.

Telegraph.md menționează că, Kaufland este una dintre cele mai mari companii de comerț cu amănuntul din Europa, cu peste 1 250 de magazine în șapte țări.

pdm moldova, Kaufland anunță investiții de peste 100 milioane de euro și crearea a 1000 de locuri de muncă în Moldova

guvernul filip, Kaufland anunță investiții de peste 100 milioane de euro și crearea a 1000 de locuri de muncă în Moldova 2018

Total
0
Shares
Total
0
Share