Politic

Oficial rus despre chemarea lui Neguță: O acțiune coordonată de Plahotniuc împotriva lui Dodon!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintelui Comitetului pentru relații cu țările CSI, integrare euroasiatică și relații cu compatrioții din cadrul Dumei de Stat a Federației Ruse, Leonid Kalșnikov a comentat chemarea la Chişinău pentru consultări a Ambasadorului R.Moldova în Federația Rusă, Andrei Neguţa, pe o durată nedeterminată.

„Cu siguranță această acțiune este o provocare împotriva lui Dodon. Eu cunosc ambasadorul este un om orientat spre Rusia. Eu cred că acestea sunt încercări de a reduce influența lui Dodon asupra politicii înaintea alegerilor. Aproape 30 de deputați din Parlamentul moldovenesc au fost la o întrevedere cu reprezentanții Dumei de Stat, ei se străduie să ducă o campanie corectă. Reieșind din ceea ce face Plahotniuc, inclusiv atunci când l-a înlăturat pe Dodon de la putere pentru a semna decretul de numire în funcție a ministrului Apărării, putem deduce că chemarea ambasadorului face parte din același rând de măsuri”, a declarat Kalașnikov pentru Russia Today citat de deschide.md.

Amintim că președintele Dodon a comentat aceast subiect, la fel, declarând că această acțiune este îndreptată împotriva sa și este menită să submineze parteneriatul strategic „între țările noastre”. De precizat că MAEIE a decis chemarea la Chişinău pentru consultări a Ambasadorului R.Moldova în Federația Rusă, Andrei Neguţă, pe o durată nedeterminată.

 

loading...

Comments are closed.