Alte știri

OFICIAL // Un deputat PDM s-a înscris astăzi în cursa pentru șefia FMF

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul democrat Radu Rebeja anunță că a depus dosarul cu toate documentele necesare pentru a candida la funcția de președinte al Federației Moldovenești de Fotbal. Anunțul a fost făcut chiar pe pagina oficială a deputatului, informează Telegraph.md

Citește și: Investigație // VIDEO DRONĂ: Casa secretarului general al Preşedinției, Andrei Spînu, de 8 000 000 lei

“Astăzi am depus la FMF dosarul cu toate documentele necesare pentru a candida la funcția de Președinte al FMF, care va fi ales la Congresul al XIX-lea de dare de seamă și alegere a organelor de conducere ale FMF din data de 22.01.2021.

Întreg pachetul de documente respectă întocmai toate condițiile și regulile menționate în Statutul și Regulamentul FMF.

Acum rămânem în așteptarea deciziei Comisiei care, după o analiză minuțioasă a materialelor, va aproba și va face publică candidatura mea în această cursă electorală”, a transmis Rebeja.

Radu Rebeja (n. 8 iunie 1973, în Chișinău) este un fost fotbalist internațional moldovean. În 2008 el și-a încheiat cariera.

Radu Rebeja este cel mai selecționat jucător moldovean din toate timpurile, cu 74 de meciuri la echipa națională de fotbal a Republicii Moldova.

În martie 2015 a fost numit în funcția de consilier principal de stat al prim-ministrului Republicii Moldova Chiril Gaburici pe problemele de tineret și sport.

În 2018 este ales Secretar de Stat în Ministerul Educației Culturii Sportului și Cercetării RM.

Din 2019 este deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

În August 2019 a deschis una din cele mai selective Academii de fotbal.

loading...

Comments are closed.