Alte știri

Oficial! Vicepreședinta PDM, Cristina Balan este noua ambasadoare a R. Moldova în SUA

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vicepreședinta Partidului Demcorat din Moldova (PDM), Cristina Balan, este noua ambasadoare a R. Moldova în Statele Unite ale Americii (SUA). Decretul privind numirea în funcție a acesteia a fost semnat de președintele statului la 31 mai, iar astăzi, 5 iunie, documentul a fost publicat în Monitorul Oficial, scrie zdg.md.

plahotniuc , vicepreședinta PDM, Cristina Balan este noua ambasadoare a R. Moldova în SUA

Noua ambasadoare a Moldovei în SUA, scrisorile de acreditare Președintelui Donald Trump, cristina balan O zi mai devreme, 4 iunie, Cristina Balan a anunțat pe pagina sa de Facebook, pe care deja a redenumit-o „Cristina Balan – Ambasadorul Republicii Moldova in SUA”, că toate procedurile legale pentru numirea sa în calitate de ambasador al R. Moldova în Statele Unite ale Americii au fost îndeplinite, iar în scurt timp se va prezenta la post pentru a prezenta scrisorile de acreditare Președintelui Donald Trump.

„Mulțumesc autorităților de la Chișinău pentru încrederea acordată. Este un statut care aduce cu sine o responsabilitate deosebită în a continua dezvoltarea relațiilor între țara noastră și SUA”, scrie Cristina Balan, unde mai precizează că a înaintat conducerii Partidului Democrat decizia sa de suspendare din calitatea de membru, pe durata mandatului.

loading...

Comments are closed.