Social

Ofițerii CNA au desfășurat o ședință de informare pentru Centrul Național de Instruire „MOLDINSOLV”

Pinterest LinkedIn Tumblr

La 14 iulie curent, ofițerii CNA, la solicitarea Centrului Național de Instruire în Insolvență „MOLDINSOLV”, au desfășurat o ședință de informare privind standardele de integritate în sectorul pentru administratorii autorizați.

Scopul instruirii a constat în consolidarea cunoştinţelor, dezvoltarea abilităţilor necesare pentru exercitarea eficientă a activității profesionale şi promovarea standardelor de integritate, precum și susţinerea şi facilitarea eforturilor la implementarea şi realizarea politicilor anticorupţie în domeniul dat.

Subiectele abordate în cadrul instruirii s-au axat pe rigorile de integritate profesională și instituțională, institutul avertizorului de integritate, regimul juridic al conflictului de interese, regimul juridic al cadourilor, normele de etică și deontologie profesională, răspunderea pentru lipsa de integritate, modalităţile de sesizare a actelor de corupţie etc.

Centrul va desfăşura şi în continuare activităţi de informare pentru administratorii autorizați pentru a contribui la promovarea standardelor de integritate, inclusiv la dezvoltarea și consolidarea climatului de integritate instituțională și profesională.

Citește și: Legile generatoare de corupție pot fi raportate prin intermediul unei platforme lansate de PNUD și CNA

loading...

Comments are closed.