Social

Oleg Brega rupe tăcerea: Jurnal TV şi-a trădat telespectatorii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnalistul și activistul civic Oleg Brega este foc şi pară pe conducerea postului de televiziune Jurnal TV, scrie actual.md. Acesta s-a arătat deranjat de închiderea fără explicaţii, în 2013, a unei emisiuni pe care o avea la acest canal.

“Închiderea emisiunii din 2013 a fost chiar ruşinoasă şi ilegală. Mi-au închis emisiunea fără explicații. A fost nu doar trădarea mea, ci a publicului, a spectatorilor. A fost desfalificant pentru o instituţie media”, a declarat Oleg Brega, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune 10 TV.

Acesta mai spune că respectivul post de televiziune este afiliat politic şi într-o profundă criză de identitate: “Cred că sunt într-o criză identitară, nu ştiu cine le dictează lor acolo. Probabil se așteptau să mângâi pe cineva pe cap sau să nu-i critic chiar pe toți”, a mai spus Brega.

Amintim că Oleg Brega a anunțat că va candida independent la alegerile din 24 februarie 2019 pentru funcția de deputat în următorul Parlament al R. Moldova. La moment activistul civic este stabilit cu traiul la București.

loading...

Comments are closed.