Oleg Burlacu, candidatul PLDM: ”Campania este foarte puțin despre chișinăuieni și Chișinău”

Oleg Burlacu, candidatul PLDM

Campania electorală pentru Chișinău se desfășoară într-o formă ciudată și este foarte puțin despre chișinăuieni și Chișinău, susține Oleg Burlacu, candidatul PLDM la funcția de primar general al mun. Chișinău.

”Sunt foarte multe afirmații despre candidați și foarte puține despre problemele Chișinăului, cu soluțiile pentru ele.

O trăsătură a acestei campanii este competiția între candidați: care e mai european și care e mai puțin.

Lipsesc prioritățile, obiectivele măsurabile și nu se discuta nimic despre căile prin care pot fi realizate angajamentele.

Insist să cred că, campania pentru primăria Chișinăului, trebuie să fie despre chișinăuieni, despre problemele de ordin social și economic ale chișinăuienilor și ale Chișinăului, despre soluții și despre scenarii de dezvoltare a economiei Chișinăului.

În acest sens, îl invit pe dl Ion Ceban, actualul primar general, la o dezbatere publică despre prezentul și viitorul municipiului Chișinău,
dezbatere în cadrul căreia vom oferi chișinăuienilor posibilitatea să aprecieze nivelul nostru de pregătire personală; prioritățile și intențiile noastre; care sunt valorile noastre sociale și morale.

Candidăm pentru o funcție publică importantă, care produce impact asupra vieții a sute de mii de oameni și asupra celei mai mari părți a economiei RM – din acest motiv inițiez această comunicare într-o manieră publică.

Dle Ceban, sper să vă intereseze această invitație și vă asigur de respectul meu”, a declarat Burlacu.

Total
0
Shares
Total
0
Share