Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu reprezentanții Consiliului raional Dubăsari

Prioritățile politicii guvernamentale de reintegrare a țării, dar și alte teme de interes pentru populația și mediul de afaceri din raionul Dubăsari au fost abordate la 11 ianuarie 2024 de viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian cu conducerea acestui raion.

Discuțiile s-au concentrat pe problemele cu care se confruntă deținătorii de terenuri agricole amplasate după traseul Tiraspol – Camenca, fiind exprimată îngrijorarea comunității locale față de acțiunile ilegale ale Tiraspolului de a impune noi restricții în calea liberei circulații a cetățenilor și bunurilor.

Viceprim-ministrul Oleg Serebrian a menționat determinarea autorităților de a veni cu măsuri de sprijin pentru agenții economici, în eventualitatea unor asemenea abuzuri.

La fel au fost evidențiate aspecte ce țin de reforma administrației publice, buna funcționare a instituțiilor din sănătate și educație, a feribotului peste Nistru și a altor servicii publice.

S-a convenit asupra necesității menținerii unui dialog constant pentru identificarea unor soluții la problemele semnalate și asupra organizării în acest scop a unei vizite de lucru a viceprim-ministrului Oleg Serebrian în raionul Dubăsari în perioada proximă.

Total
0
Shares
Total
0
Share