Olesea Stamate vrea să ”curățe” CNA: Circa 40 de angajați au fost rugați să plece

Președintele comisiei juridice, numiri și imunități, Olesea Stamate, admite că Centrul Național Anticorupție (CNA) trebuie curățat de factorii „toxici și corupți” și afirmă că circa 40 de angajați au fost „rugați” să plece sau au plecat deja din structură, scrie Deschide.md

„Admit că instituția încă mai trebuie curățată. Circa 40 de angajați au fost rugați să plece, sau au plecat deja, dar mai sunt persoane care ar trebui să plece. CNA trebuie curățată de factorii toxici”, a declarat Olesea Stamate în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la postul JurnalTV.

Referindu-se la situația actuală a Centrului Național Anticorupție, șefa Comisiei juridice spune că după ce va fi aprobată cererea de demisie a lui Iulian Rusu, cel mai puțin și-ar dori ca la CNA să fie instituit un interimat.

De asemenea, ea a punctat că legea cu privire la CNA spune că odată cu plecarea șefului, încetează și mandatele adjuncților săi.

Amintim, că Iulian Rusu și-a anunțat demisia de la șefia Centrului Național Anticorupție, iar cererea sa urmează să fie pusă la vot în Parlament.

Total
0
Shares
Total
0
Share