Olesea Vîrlan, membru CSP: “Nu mă simt bucuroasă”

Olesea Vîrlan, membru al CSP, declară că nu se simte bucuroasă pentru votul acordat unui pretendent la funcția de Procuror General.

“În legătură cu cele apărute în presă referitor la evaluarea candidaților pentru funcția de Procuror General doresc să fac următoarele clarificări.

În orice calcule au loc toate greşelile posibile. Orice evaluare are o doză de subiectivism. Orice eroare în domeniul juridic poate fi corectată prin mijloace juridice.

Ca membru al Consilului Superior al Procuraturii mă conduc de Lege și imparțialitate. Nu mă simt bucuroasă că s-au strecurat anumite greșeli în evaluarea efectuată de către mine. De data aceasta itemii evaluării au arătat un conținut confuz.

Referitor la candidatura dlui Ion Muntean nu am nici o obiecție personală, precum nu am obiecții persoanele nici la celelalte candidaturi. Dacă n-ar fi fost aceste erori, evaluarea dlui Ion Muntean se rezuma la 8,5.

Asta-i ce vă pot comunica. De aceea și am votat pentru revocarea deciziei și încetarea concursului. Pledez pentru loialitate constituțională în activitatea CSP”, a declara ea.

Amintim că CSP a anulat ultimul concurs privind selectarea noului Procuror General.

Total
0
Shares
Total
0
Share