Olga Golban, numită la conducerea SFS, a fost prezentată echipei instituției

Olga Golban a fost numită astăzi de către Guvern în funcția de directoare a Serviciului Fiscal de Stat, urmând să intre în exercițiul funcției începând cu data de 28 februarie 2024.

În context, Golban a fost prezentată echipei autorității fiscale de către Ministrul Finanțelor, dl Petru Rotaru. La eveniment au fost prezenți directorii adjuncții: Petru Griciuc, Valeriu Vlas, Victoria Belous, Iuri Lichii, precum și șefii subdiviziunilor structurale.

Ministrul Finanțelor, Petru Rotaru a mulțumit directorului adjunct al Serviciului Fiscal de Stat, Petru Griciuc, pentru asigurarea continuității activității instituției în ultimele 5 luni.

Totodată, Petru Rotaru a felicitat-o pe Olga Golban cu ocazia numirii în funcție, urându-i succes în activitatea pe care urmează să o desfășoare la Serviciul Fiscal de Stat: „Dna Golban este profesionistă și sunt sigur că împreună veți reuși să continuați activitățile lansate. Trebuie să continuăm activitatea la turații maxime, de aceea este important să avem același ritm accelerat și să ne bucurăm de rezultatele SFS care în prezent sunt destul de bune”.

La rândul ei, Olga Golban a mulțumit conducerii Ministerului Finanțelor pentru încrederea acordată și a asigurat de cooperarea la fel de strânsă între cele două instituții.

„Fiind la Ministerul Finanțelor am încercat mereu să acord tot suportul necesar Serviciului Fiscal de Stat, urmărind un interes comun, și anume facilitarea procesul de administrare fiscală și în cele din urmă, de conformare a contribuabililor. Totul poate fi realizat împreună cu echipa și în acest context mizez pe suportul fiecăruia dintre Dumneavoastră și în continuare”, a adăugat Golban.

Golban activează în sistemul fiscal din anul 2007, anterior ocupând diverse funcții de conducere în cadrul Serviciului Fiscal de Stat. În perioada martie 2023 – februarie 2024 a deținut funcția de Secretat de stat al Ministerului Finanțelor, fiind responsabilă de domenii importante precum: fiscal, vamal, contabil și financiar. Este licențiată în economie, deține titlu de magistru în drept și magistru în științe economice.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share