Om de afaceri din Marea Britanie, găsit mort pe o insulă din Grecia. Plecase în vacanţă cu mai mulți prieteni

Un om de afaceri britanic, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit mort, plutind pe mare, pe insula Spetses din Grecia. Bărbatul plecase în vacanţă cu prietenii, dar la un moment dat s-a despărţit de grup, scrie Observatornews.ro

Stuart Bradshaw, un om de afaceri britanic – în vârstă de 44 de ani – a fost găsit mort pe insula Spetses. Autorităţile l-au găsit inconştient, plutind pe mare.

După ce a fost adus la mal, serviciile de urgenţă au constatat decesul. Potrivit datelor din anchetă, bărbatul avea o rană în zona capului, însă în urma autopsiei, cauza decesului a fost concluzionată ca înec prin accidentare.

Ce s-a întâmplat în noaptea tragediei

Bărbatul plecase în vacanţă impreună cu prietenii lui. Cu câteva ore înainte de tragedie, ieşise cu aceştia la un bar, însă în drumul spre hotel afaceristul s-a îndepărtat, în cele din urmă pierzându-se de grup. Nimeni nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat în noaptea fatidică.

Anunţul morţii bărbatului a fost făcut pe reţelele de socializare de către familia sa.

“Stuart era iubit de noi toţi şi ne va lipsi mult. Suntem copleşiţi de sprijinul arătat şi de cuvintele bune pe care ni le-aţi transmis toţi cei care l-au cunoscut. În această perioadă în care încerăm să ne împăcăm cu ideea că Stuart nu ma ieste, vă rugăm să ne acordaţi spaţiu şi intimitate pentru a putea jeli pierderea suferită”, declară familia lui Stuart, potrivit Daily Mail.

Locul în care a fost găsit Stuart Bradshaw este la două ore distanţă de Atena, capitala Greciei şi este considerat o zonă exclusivistă, preferată de turişti înstăriţi. Potrivit localnicilor, o astfel de tragedie nu a mai avut loc pe insula Spetses.

Familia se pregăteşte acum de înmormântare.

Total
0
Shares
Total
0
Share