Alte știri

Omorul de la Hâncești: Victima era împreună cu fiul unui deputat

Pinterest LinkedIn Tumblr

în foto: Laurențiu Zagorodnîi și Corneliu Donică Mâtcu

Un tânăr a murit împușcat astă-noapte de șeful adjunct al poliției criminale din Hâncești, potrivit unui anunț făcut dis-de-dimineață de adjunctul Procurorului general, Igor Popa, împreună cu șeful IGP, Alexandru Pânzari. Reporterii Deschide.MD au sunat la Hâncești, iar sursele locale au spus că victima este Dan Osipciuc – fiul fostului șef SIS pe regiunea Hâncești. Băiatul, în vârsta de 20 de ani, se afla în compania altor doi tineri – Laurențiu Zagorodnîi, fiul deputatului PD Anatolie Zagorodnîi și Corneliu Donică Mâtcu – fiul adoptiv al actualului șef adjunct al Inspectoratului de Poliție Hâncești. Toți trei tineri sunt născuți în 1998.

Adjunctul Procurorului General, Igor Popa, a declarat în briefingul de dimineață că cei doi tineri, deși sunt în stare de șoc, au fost audiați de către oamenii legii. Cât despre șeful adjunct al Poliției criminale, s-a putut afla că se numește Ion Cojocaru, are 36 de ani, este domiciliat în mun.Hîncești, angajat în calitate de Șef adjunct al SII, șef al SPC a IP Hîncești, în grad de comisar, în OAI din 2003.

Având în vedere că nici Popa, nici Pânzari, în brifingul susținut azi dimineață, nu au oferit detalii despre circumstanțele în care Ion Cojocaru se afla la ora 1 noaptea la complexul respectiv, reporterii au sunat responsabilii din cele două instituții pentru a clarifica acest aspect.

„Încă lucrăm pentru a stabili aceste detalii. Vom veni neapărat cu informațiile respective imediat ce vom avea confirmarea veridicității lor. Un lucru este cert, polițistul nu era în stare de ebrietate”, au declarat responsabilii contactați.

Într-un material anterior, reporterii scriau că este vorba despre Complexul „Laguna” de pe str. Marinescu, nr.4. proprietarul căruia este cetățenul Amir Rabi. Din informațiile publice îl mai aflăm pe Rabi proprietar al hotelului Raiax aflat pe malul lacului din centrul orașului Hâncești.

complexul unde a fost împușcat tânărul din Hâncești, cine este proprietarul lui, igpVom aminti că azi dimineață șeful IGP, Alexandru Pânzari și procurorul adjunct al PG, Igor Popa au ieșit într-un briefing de presă pentru a anunța următoarele: aseară în jurul orei 1:00, trei tineri au păstruns ilegal pe teritoriul unui centru de agrement din orașul Hâncești. Mai exact, este vorba despre un bazin în care cei trei prieteni au vrut să se scalde. Proprietarul centrului a venit însoțit de șeful poliției criminale din Hâncești, iar cel din urmă a tras câteva focuri de armă în aer dar și în direcția unuia dintre băieți, care, la scurt timp, a murit la spital.

loading...

Comments are closed.