Alte știri

Open Dialog despre faptul că fratele lui Dodon are afaceri cu Igor Ceaika: Rusia preia controlul asupra Moldovei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președinta fundaței „Open Dialog” din Polonia, Ludmila Kozlovska, a venit cu o reacție publică după ce astăzi au apărut informații în presă că fratele lui Dodon și fiul Procurorului șef al Rusiei au un business comun. Potrivit șefei Open Dialog, Rusia preia controlul asupra Republicii Moldova.

„Dodon nu se dă la o parte de nimic: dădea Erdogan din afacerile sale cu Plahotniuc – e bine, mai ales că acum în mod intensiv dă Putin – dublu profit pentru Dodon – nu mai trebuie să împartă cu nimeni. 

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Înrebarea e cum va reacționa societatea și ce e de făcut cu asta în Moldova?

Pe turci se poate de tras pe sfoară după îndeplinirea unei părți din obligațiuni, de exemplu, participând la răpirea profesorilor turci refugiați în Moldova.

Mai greu cu rușii, care nu dau nimic pur și simplu. Aproape ca chinezii, scopul e unul – expansiunea și asimilarea completă”, scris Lyudmila Kozlovska pe facebook.

La moment, președintele RM Igor Dodon nu a venit nici o reacție referitor la informațiile apărute în presă despre faptul că fratele său, Alexandru Dodon, are o afacere comună cu fiul Procurorului general din Rusia, Igor Ceaika.

fratele lui Dodon și fiul Procurorului șef al Rusiei au un bussines comun, Igor Ceaika igor dodon, moldova rusia, business si politica, dodon putin, 

loading...

Comments are closed.