Alte știri

Operațiunea „Cascada”: Polițiștii au ridicat 112 litri de băuturi alcoolice contrafăcute

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii Direcției investigații „Nord” a INI au desfășurat operațiunea specială „Cascada”, pe teritoriul municipiul Bălți și raionul Glodeni, care a avut drept scop prevenirea comercializării ilegale a alcoolului.

În cadrul operațiunii, polițiștii au depistat și ridicat materie primă și băuturi alcoolice contrafăcute, sub mărcile ”Divin Călărași” și ”Divin Bardar”, în cantitate totală de 112 litri, în sumă de circa 8000 de lei.

Totodată, în cadrul operațiunii au fost documentate mai multe cazuri de comercializare cu amănuntul a producției alcoolice, în magazinele alimentare și în alte puncte de comerț cu amănuntul după ora 22.00.

Poliția va continua acțiunile de prevenire a comercializării ilegale a alcoolului și atenționează toți agenții economici să asigure respectarea legislației.

Persoanele fizice care comercializează alcool după ora 22.00, riscă amenzi de până la 4 500 de lei, iar persoanele juridice de până la 15 000 de lei. Totodată, agenții economici pot rămâne cu licenţa suspendată pe un termen de la 6 luni la un an.

loading...

Comments are closed.