Editoriale

Opinie: De ce oamenii cei mai demni de o iubire sinceră sunt singuri

Pinterest LinkedIn Tumblr

Este curios faptul că persoanele cele mai demne nu sunt într-o relație. Ele sunt singure, deși ar fi niște parteneri perfecți. Acest gen de persoane sunt carismatice, cu o înfățișare plăcută, un mod de gândire analitic, o educație excelentă și o privire pătrunzătoare. Dar în spatele tuturor acestor calități poți întrezări o tristețe adâncă.

Ei sunt întotdeauna în căutarea persoanelor potrivite, cu care să poată să inițieze o prietenie sau o relație. Pentru ei este prioritar nu cantitatea relațiilor, ci calitatea lor. Ei greșesc des, suferă mai intens și trec mult mai dificil peste eșecuri. Însă de fiecare dată când ies distruși dintr-o relație, ei se renasc, mult mai puternici și mai hotărâți.

Acești oameni nu se ghidează după stereotipurile epocii contemporane, de aceea sunt și mult mai reținuți în adoptarea unei atitudini anume. Ei preferă mai degrabă să fie sceptici și să trateze totul critici, decât să fie categorici. Nu contează dacă este bărbat sau femeie de acest tip, dar este imposibil să îi manipulezi. Ei au o poziție bine definită, de aceea întotdeauna rămân demni. Ei sunt în căutarea unei persoane alături de care se vor simți confortabil și calm. Alături de care își vor valorifica potențialul.

Calmitatea nu desemnează lipsa certurilor, a adrenalinei și a emoțiilor violente. Ea înseamnă că alături de tine se află o persoană în care poți avea încredere, care îți va rămâne necondiționat fidelă. Un adevăr pe care trebuie să îl știm este că și cele mai puternice persoane au nevoie de siguranța că sunt iubite și apreciate. Problema persoanelor care provoacă atâta admirație este faptul că ele sunt extrem de selective. Ele își vor supune potențialii partereri unor mulțime de probe înainte să se atașeze emoțional de ei.

autor: Eva Morari 

loading...

Comments are closed.