Opinie: După publicarea raportului Kroll, Maia Sandu trebuie să rupă alianța cu PSRM deoarece în el figurează Greaceanîi și cumetrii lui Dodon

Gabi Conac, Moldoveancă din diasporă despre alianța Maiei Sandu cu Dodon, da poate la un film la un ceai, alianta acum psrm, moldova rusia, 

Dacă după publicarea Raportului Kroll 2, Maia Sandu nu denunță “Memorandumul temporar” cu PSRM, atunci ea devine complice la jaful bancar. Opinia aparține jurnalistului Ion Mischevca.

“În document sunt menționate compania lui Alexei Greaceanîi, soțul lui Zina Carabina, pe care Maia Sandu a votat-o în funcția de președinte al Parlamentului; numele lui Viorel Melnic, cumătrul lui Igor Dodon; precum și alți socialiști care au delapidat statul de SUTE DE MILIOANE DE LEI.

Dacă Maia Sandu rămâne în Alianța Kozak și acceptă să guverneze cu PSRM, atunci ea devine complicele celor care au prejudiciat bugetul și imaginea Republicii Moldova.

De fapt, ea oricum are o parte din vină, pentru că, în calitate de membru al Guvernului, a votat ca banii furați (circa 17 miliarde de lei) să fie acoperiți din rezerva Băncii Naționale. Însă, acțiunile sale ulterioare vor fi mult mai grave, pentru că vor fi întreprinse în cunoștință de cauză!

Maia, ACUM este timpul să te debarasezi de Dodon!”, a scris Mischevca pe facebook.

Amintim că alianța PSRM-ACUM a fost formată pe 8 iunie 2019, cu influența geopolitică a vicepremierului rus Dmitri Kozak. Însă, înainte de alegerile parlamentare, Năstase și Maia Sandu singuri au semnat un document prin care promiteau că dacă vor face alianță cu socialiștii atunci își vor prezenta demisia din funcțiile de deputați. Acest lucru evident nu s-a întâmplat.

Viorel Melnic, Kroll, raportul Kroll 2, Igor Dodon, Zinaida Greceanii, raportul Kroll a fost publicat, frauda bancara, cumătrul lui Igor Dodon, cumatrism, PSRM, socialistii, raportul Kroll 2

Total
0
Shares
Total
0
Share