Politic

OPINIE // Liderul PAS, Maia Sandu se folosește de situații și oameni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Atunci cînd un politician mizează situațional pe suportul dușmanului țării sale, acel politician este sortit eșecului. Declarația a fost făcută de liderul Mișcării de Tineret „Urmașii lui Ștefan”, Dumitru Roibu, în contextul afirmațiilor președintei PAS, Maia Sandu, precum că mizează pe sprijinul unioniștilor la alegerile prezidențial, transmite Telegraph.md, cu referire la Noi.md

Prin aceste afirmații, dar și alte mesaje controversate, spune Roibu, lidera PAS nu face decît să se compromită. Potrivit lui, Maia Sandu se folosește de situații și oameni în beneficiul propriu.

„Ar fi straniu să nu interpretăm anume așa lucrurile, dacă Maia Sandu vrea să fie președintele țării care trebuie să dispară în viziunea partenerilor ei. Desigur, este campania pre-electorală, iar Maia poate jongla cu declarații, doar ca să obțină mai multe voturi…, a mai spus că ar vota unirea apoi nu, că Antonescu nu e criminal iar mai apoi că e criminal, că Andrei Năstase e demn de încrederea oamenilor apoi că nu, că Chirtoacă este un corupt ca mai apoi să se filmeze alături de el în scopul susținerii lui Năstase, și altele.

Pînă aici parcă e clar, Maia Sandu se folosește de situații și oameni, doar că ea la rîndul său îi acuză pe mulți anume de patimile și viciile sale umane și politice. Ori noi chiar vrem să vedem politicieni cu verticalitate, demni, consecvenți… nu așa cum este Maia Sandu”, a comentat Roibu.

Citește și: VIDEO // Răspunsul premierului pentru Sandu după ce a fost dat în judecată: „Este o acțiune disperată de PR politic, e vorba de un politician care încearcă disperat să își lustruiască imaginea”

loading...

Comments are closed.