Opinie: Majorarea impozitelor anunțată de Maia Sandu va conduce la creșterea angajaților care primesc salarii în plic!

Majorarea impozitelor anuntata de Maia Sandu va conduce la cresterea angajatilor care primesc salarii in plic, guvernul sandu, impozitele in moldova, 

După ce a semnat Acordul cu FMI prin care Moldova va lua un credit cele 46 milioane de dolari, Maia Sandu s-a angajat să crească impozitele pentru cetățenii cu venituri medii și mari. Aparent e o idee bună, dar efectele vor fi total negative pentru economia națională.

Această lege va stimula corupția. Vă dați seama că cei cu venituri mari, când vor vedea ca statul le oprește mai mulți bani din munca lor, atunci ei vor face înțelegeri cu șefii ca să primească oficial un salariu mai mic, iar restul banilor să-i li se achite neoficial, adică în plic. Asta va fi unica soluție ca oamenii să scape de povara fiscală, iar în rezultat va lua avânt economia tenebră în țara noastră.

Nu știu cum vouă, dar mie nu-mi place cum a început guvernarea ACUM-PSRM. Nu am auzit să se apuce de construit drumuri noi, să mareasca salariile la oameni, sau să ridice pensiile. În schimb, Guvernul condus de Maia Sandu s-a apucat de mărit impozitele, am înțeles ca de grabă vor crește și tarifele la energia electrică, apoi se vor scumpi biletele pentru tramsportul public, și tot așa.

Nu zic că Guvernul Filip era super, sau ca pe vremea PDM moldovenii o duceau foarte bine, dar aveam așteptări mai mari de la blocul PAS și Platforma DA. Nu mai zic nimic de faptul ca au început să-și pună în funcții pe la ministere neamurile, cumătrii, nașii sau membrii de partid.

autor: Neamțu Lucian

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share