Politică

OPINIE // Partidul PRO MOLDOVA al lui Andrian Candu reprezintă sărutul morții

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul Octavian Țîcu consideră că partidul PRO MOLDOVA va încurca dreptei politice în alegerile prezidențiale, transmite Telegraph.md

„Eu nu cred că el contează la moment, el poate mai mult să încurce ițele, prin asocierea cu anumiți candidați de pe dreapta și mai ales să încurce ițele celor pe care îi va susține, pentru că el este sărutul morții.” a declarat Țîcu în cadrul emisiunii Puterea a Patra cu Gheorghe Gonța.

Astfel, deputatul afirmă că Andrian Candu, șeful grupului parlamentar este vicios pentru orice candidat pe care îl va susține pentru că dânsul își păstrează asocierea cu Vlad Plahotniuc.

Mai mult de atât, Țîcu spune că Andrian Candu va compromite opoziția prin susținerea sa a anumitor candidați ceea ce va favoriza revenirea lui Plahotniuc în țară și la putere.

„Pentru cine lucrează holdingul lui Plahotniuc? De unde au surse de finanțare să întrețină atâtea televiziuni care lucrează pentru PRO MOLDOVA?”, se întreabă deputatul.

Citește și: Igor Dodon, referitor la CC: „Sper să nu ajungem ca anul trecut, când Parlamentul a declarat că unele instituții de stat sunt capturate politic”

loading...

Comments are closed.