Organizatorii sunt câștigătorii turneului CUPA PRESEI 2023 LA FOTBAL

Echipa Asociației Presei Sportive din Moldova, care a organizat concursul, a devenit câștigătoarea turneului CUPA PRESEI 2023 LA FOTBAL în memoria jurnalistului sportiv Boris Harcenco.

În meciul final formația APSM a trecut cu scorul de 2:1 de echipa jurnaliștilor din Tiraspol. Pe treapta a treia s-a clasat colectivul JURNALTV.MD.

Turneul Cupa Presei la minifotbal și-a desemnat laureații, 5 echipe (APSM, PRO TV, TVR MOLDOVA, СМИТ (TIRASPOL), JURNALTV.MD), disputându-și întâietatea.

Ediția din acest an, ca și cele trei precedente, a fost consacrată memoriei ziaristului sportiv Вoris Harcenco, un fotograf inegalabil, care a reprezentat presa din Republica Moldova la cele mai importante competiții sportive de pe mapamond.

Nu au lipsit nici acei susținători care au contribuit la materializarea acestei inițiative. Este vorba de Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.), care a acceptat pe dată propunerea de a deveni sponsorul general al Asociației Presei Sportive din Moldova (APSM), precum și Federația Moldovenească de Fotbal, instituție ce a sprijinit cu mult entuziasm acest proiect.

La ceremonia de închidere, președintele APSM, Eduard Ciobanu, a înmânat premianților diplome și cadouri din partea organizatorilor și partenerilor turneului desfășurat sub egida structurilor sus-numite. Astfel, titlul de Cel mai bun jucător al competiției i-a revenit lui Mihail Abrașin (SMIT Tiraspol), iar Cel mai bun portar fiind desemnat Oleg Bilsagaev (APSM).

Total
0
Shares
Total
0
Share