ORHEI // Trei persoane au decedat și trei au fost traumatizate, în urma unui accident rutier

Un grav accident rutier s-a produs recent pe traseul R-20, între localitățile Step-Soci și Chiperceni din raionul Orhei, soldându-se cu pierderea a trei vieți și rănirea a trei persoane.

Potrivit informațiilor preliminare furnizate de Poliția Rutieră, incidentul a avut loc atunci când un bărbat în vârstă de 53 de ani, conducând un autovehicul marca Renault, avea ca pasageri o femeie de 30 de ani și trei minori. Din păcate, șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, în curba umedă, pătrunzând pe contrasens și colizionând frontal cu un autoturism Lexus condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani.

Impactul a fost devastator, conducând la decesul șoferului, a femeii și a unui minor de 13 ani aflați în autoturismul Renault. În același timp, pasagera din autoturismul Lexus și alți doi minori, de 3 și 8 ani, din Renault, au suferit diverse traumatisme și au fost transportați la spitalul raional Orhei pentru îngrijiri medicale.

Echipele de poliție se află la fața locului pentru a investiga în detaliu circumstanțele producerii accidentului. Autoritățile îndeamnă conducătorii auto să fie prudenți și să ajusteze viteza în funcție de condițiile de drum și meteo. Incidentul tragic reamintește importanța respectării regulilor de siguranță rutieră pentru a preveni astfel de tragedii.

Comunitatea este îndemnată să fie vigilentă și să acorde o atenție sporită siguranței pe drumurile publice. Respectarea regulilor de circulație și adaptarea comportamentului la condițiile de trafic și vreme pot contribui la prevenirea accidentelor rutiere și la protejarea vieților oamenilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share