Orheiul Vechi, gata de Gustar! Ce surprize îi așteaptă pe vizitatori în acest an

Zile numărate au rămas zile până la mult aşteptatul festival al verii. Gustar 2017 revine la rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi. În zilele de 19 și 20 august, vizitatorii vor mânca bucate din toi, vor dansa pe ritmuri etno, dar și pe melodiile interpreților străini, invitați la eveniment.

Pe lângă artişti autohtoni, pe scenă vor urca şi interpreţi din Grecia, Polonia, Statele Unite ale Americii şi România. Cel mai așteptat este cântărețul Lou Bega, renumit pentru piesa “Mambo number 5”.

Vizitatorii vor putea fredona și hitul “Trăiască berea” alături de autorii piesei – trupa Spitalul de Urgență.

Mai multe trupe din țara noastră vor evolua în acest an pe scena de la Gustar. Melomanii vor putea asculta live melodiile celor de la Gândul Mâței, Via Dacă, dar și The Motans. Iar formația Zdob și Zdub vor aduce în văile Orheiului Vechi ritmuri de muzică rock combinată cu elemente etno.

Pe lângă muzică, vizitatorii vor avea posibilitatea să se delecteze și cu mâncare delicioasă, preparată în aer liber, dar şi cu vinuri alese. Cei care vor veni la Gustar vor putea rămâne peste noapte în corturile instalate în mijlocul naturii. Preţul unui bilet pentru o zi este de 100 de lei, iar pentru două zile – de 150 de lei.

Total
0
Shares
Total
0
Share